Želiva si dojenčka

Predavanje za katerega vam farmacija ne bo povedala. Vse kar morata vedeti o naravni zanositvi.

Ali že vesta, kako lahko povečata možnost za uspešno zanositev? Brez teh informacij lahko postane doseganje zanositve dolgotrajen in naporen proces.

Kdaj bo izobraževanje? Petek, 18.11.2022, od 17.00 do 20.00.
Kako bo potekalo? Preko spletne platforme Zoom.

120,00

Ni na zalogi

PODROBNEJŠI OPIS

V spletnem predavanju bosta izvedela:

  • kateri pogoji so potrebni za naravno zanositev,
  • kako pravilno določati plodno okno para,
  • pomembne informacije o spolnosti in doseganju zanositve,
  • kako podpreti telo za uspešno zanositev,
  • informacije o možnostih zanositve po prekinitvi uporabe hormonske kontracepcije,
  • informacije o možnostih zanositve po splavu,
  • informacije o zanositvi po porodu.

Vprašanji za vaju pa sta:
– ali si v prihodnosti želita družine?
– ali se že soočata z izzivom pri doseganju zanositve?

Če je vaš odgovor na katerokoli od vprašanj DA, potem bo to za vaju izjemno koristno predavanje, ki vama bo pomagalo pri reševanju vprašanj in morebitnih ovir na poti k srečni družini.

Odzivi udeležencev:

“Midva sva se držala skoraj vseh tvojih priporočil, ki si jih podala na programu Želiva si dojenčka, v naslednjem mesecu pa sva že zagledala plusek. Predavanje toplo priporočava vsem parom, ki se želijo pripraviti na zanositev.”
Petra

“Vsebina programa Želiva si dojenčka je bila res dobro, strokovno in razumevajoče predstavljena. Triurno predavanje mi sploh ni bilo predolgo, čisto nič se mi ni vleklo, tako zelo pozorno sem vsemu sledila. Všeč mi je bilo tudi, ker so bili vmes predstavljeni primeri iz prakse. Rada bi se še enkrat zahvalila za res čudovito predavanje, ki mislim da je vsakemu paru, dalo veliko novega znanja, novih spoznanj, poguma in vztrajnosti za naprej, ženski pa ogromno notranje moči. Res hvala iz srca.”
Anonimno

“Rada bi se ti zahvalila za tvoje znanje, nasvete in podporo na najini poti do zanositve. Po več kot dveh letih truda sva tudi midva končno zagledala pozitiven test nosečnosti. Oba sva presrečna! Lahko potrdiva, da informacije in priporočila s spletnega programa Želiva si dojenčka, delujejo.”
Neža in Nejc

 

UGODNA CENA
Cena predavanja za tovrstno vsebino je 120,00€. Z nakupom programa do 15.11.2022 pa dobite spletno predavanje za ceno 49,60€.

Dvojček POPUST%

Če pripelješ prijatelja, lahko oba prejmeta še kodo za -10% popust. V  primeru želje za uveljavljanje popusta se mi oglasite na info@abili.si.

P.S: Priporoča se ogled spletnega predavanja v živo. V kolikor pa si spletnega predavanja ne boste mogli ogledati sproti, bo v zaprti FB skupini začasno možen ogled za nazaj. Pogoj za ogled je, da se z nakupom programa zavezujete k temu, da predavanja ne boste snemali ali prikazovali tretji osebi.

Shopping Cart