KNJIGA ŽELIVA SI DOJENČKA

Spoznajta skrivnosti naravnega spočetja in uresničita vajino željo. Postanita starša.

* In prejmi DARILO: Menstrualni planer ABili

Pogosto ne gre za neplodnost, pri nekaterih gre zgolj za zmanjšano plodnost.

To pomeni, da par lahko doseže zanositev na naraven način, le da jima to redkeje uspe ali pa za to potrebujeta več časa, saj morata najprej izboljšati svojo zdravstveno stanje in počutje. Pari (moški in ženska), ki se naučijo natančno in pravilno spremljati menstrualni ciklus ženske, se naučijo določati skupno plodno okno in začnejo uporabljati pravila metode v smeri doseganja zanositve, bistveno povečajo možnost za uspešno naravno zanositev.

S KNJIGO ŽELIVA SI DOJENČKA BOSTA:

01

razumela žensko in moško plodnost ter naravno pot oploditve. Laže bosta spremljala menstrualni ciklus in zanesljiveje določala plodno obdobje;

02

podprla in izboljšala vajino plodnost. Spolnost bosta lahko načrtovala na načine, ki bistveno povečajo možnost za uspešno zanositev;

03

našla odgovore na vprašanja o doseganju zanositve po opustitvi hormonske kontracepcije, po splavu, po porodu, v zrelih letih, v primeru PCOS in endometrioze;

04

povečala možnost, da po več mesecih ali letih truda in čakanja končno postaneta starša. Povečala bosta verjetnost, da se s težavo pri doseganju zanositve ne bosta nikoli srečala.

Alison Kogoj, avtorica knjige Želiva si dojenčka

Sem licencirana svetovalka za naravno plodnost z večletnimi izkušnjami, sistemsko-relacijska terapevtka, dipl. me. sestra, predavateljica in samostojna podjetnica.

To knjigo sem napisala zato, ker vem, da informacij o naravnem doseganju zanositve ni mogoče najti nikjer zbranih na enem mestu. Z informacijami in znanjem, ki ga v tej knjigi delim z vami, sem do naravne zanositve pomagala številnim parom. Knjiga nosi odgovore in rešitve za vas. Navdušeni boste!

Naroči knjigo Želiva si dojenčka

V knjigi so na enem mestu zbrane vse informacije o naravnem doseganju zanositve.

Cena knjige 43,90 €

* In prejmi DARILO: Menstrualni planer ABili

dr. Barbara Pregl Breznik, klinična embriologinja

“Knjiga predstavlja zelo lep in strnjen pregled ženskega menstrualnega ciklusa, obdobja plodnosti, nihanja hormonov ter vsega ostalega, kar je potrebno, da pride do naravne zanositve, tako z ženskega kot z moškega vidika. Dejstvo, da je neplodnosti iz leta v leto več, ni zanemarljivo in sovpada z današnjim načinom življenja. Sama pri svojem delu s pari ugotavljam, da veliko parov ne pozna osnovnih pojmov, vsaj dokler se ne začnejo spraševati, zakaj ne pride do zanositve, in prične iskati pomoč – velikokrat na žalost iz nezanesljivih virov, kar jih le še bolj zbega. Knjiga je zagotovo odličen vir zanesljivih in strokovnih informacij in bo pomagala vsakemu paru, ki si želi družino. Všeč mi je, ker se knjiga dotakne tudi psihičnega in prehranskega vidika podpore plodnosti, saj je ta izrednega pomena.”

Naroči knjigo Želiva si dojenčka

Prva knjiga v Sloveniji s tako pomembnimi in bogatimi informacijami o plodnosti, doseganju zanositve in pripravi na nosečnost. Zagotovi si svoj izvod še danes.

* In prejmi DARILO: Menstrualni planer ABili

Shopping Cart