ABili aplikacija

Lahko postane tvoj brezplačni menstrualni koledar. Ne le, da pomaga pri spremljanju menstrualnega ciklusa, omogoča ti tudi beleženje indikatorjev plodnosti.

Abili aplikacija, menstrualni koledar za beleženje menstrualnega ciklusa

ABili aplikacija služi kot menstrualni koledar, ki ti omogoča beleženje menstrualnega ciklusa po osnovah Billingsove metode. ABili aplikacija je prostor za vsakodnevno beleženje indikatorjev plodnosti (vaginalni izcedki) in telesnih znakov, ki se pojavljajo in spreminjajo skozi menstrualni ciklus. Pomaga ti pri prepoznavanju tvojih plodnih in neplodnih dni, skupaj z ustreznim znanjem pa lahko postane tvoje nepogrešljivo orodje pri doseganju ali odlaganju zanositve.

Aplikacija NE predvideva in ne naznanja posameznih faz menstrualnega ciklusa, plodnih dni in obdobja ovulacije, slednje mora ženska znati prepoznati in ovrednotiti sama, česar pa se lahko nauči s pomočjo svetovalke Billingsove metode ali pa na programih ABili ZAME, ZA NAJU in Abeceda ciklusa.

Redno in sprotno beleženje indikatorjev pripomore k večji natančnosti spremljanja menstrualnega ciklusa in določanja plodnih in neplodnih dni. Prav zato, te aplikacija vsak dan ob izbrani večerni uri opomni, da je čas za beleženje in vrednotenje. Po vsaki menstruaciji, pa te samodejno opomni na samopregled dojk.

Zagotovi si brezplačno ABili aplikacijo

S klikom na povezavo preizkusi kako deluje in svoj menstrualni koledar prični uporabljati že danes.

Shopping Cart