Politika zasebnosti

1. To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče predmetno spletno mesto (v nadaljevanju uporabnik), zato priporočamo, da si ga natančno preberete.

2. Predmet tega pravnega obvestila se nanaša na vsebino in grafične elemente spletne strani abili.si. To spletno mesto in njegova celotna vsebina skupaj z grafičnimi elementi so last Alison Kogoj s.p.

3. Uporabnik tega spletnega mesta se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorskih in drugih intelektualnih pravicah in lastninski pravici. Predmetnih spletnih strani se ne sme uporabljati za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno prenesti in natisniti v komercialne namene. Prepovedano je kakršnokoli spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, izdelkov ali storitev, ki so del teh spletnih strani, razen v primeru predhodnega pisnega dovoljenja lastnika strani. Izjemoma lahko uporabniki ob predhodnem pisnem dogovoru lastnika (AlisonKogoj s.p.) reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo spletno stran abili.si kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

4. Vsi uporabniki spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, Alison Kogoj s.p., ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.

5. Alison Kogoj s.p. v nobenem primeru ni odgovorna uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. Alison Kogoj s.p. si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave. Prav tako Alison Kogoj s.p. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.

6. To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta Alison Kogoj s.p. ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.

7. Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. Alison Kogoj s.p. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in
spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.

8. V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba logotipa spletnega mesta ABili – naravna plodnost, brez predhodnega pisnega dovoljenja.

9. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

Nazadnje posodobljeno: Most na Soči, 8.5.2021

IZJAVA O ZASEBNOSTI:

Te določbe urejajo zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, ko opravite nakup v naši spletni trgovini. V podjetju Alison Kogoj s.p. spoštujemo vašo zasebnost in pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravnamo skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Upravljavec vaših osebnih podatkov je:
Naziv: Alison Kogoj s.p.
Naslov: Idrija pri Bači 5a, 5216 Most na Soči
Elektronski naslov: info@abili.si

Z nakupom v naši spletni trgovini nam posredujete: elektronski naslov, ime in priimek, naslov plačnika, naslov za dostavo. Podatke potrebujemo za izpolnitev namena – obdelavo naročila. Vaše podatke obdelujemo z vašim soglasjem. Soglasje podate na način, da ob naročilu obkljukate možnost, da ste seznanjeni, da bomo vaše podatke uporabili za obdelavo naročila, podporo spletni strani in druge namene.

V kolikor želite osebne podatke spremeniti, to storite na svojem uporabniškem profilu, v primeru, da želite izbris iz evidence pa nam pošljite elektronsko sporočilo na e-naslov: info@abili.si, mi pa jih bomo nemudoma izbrisali.

Vaše podatke bomo hranili za čas uresničitve namena – obdelave naročila, evidence uporabniškega profila oz. do vašega preklica.

Nazadnje posodobljeno: Most na Soči, 8.5.2021

Shopping Cart