menstrualni planer ABili

Naj bo leto 2024 uglašeno s tvojim menstrualnim ciklom.

 27,90 EUR

Tvoj menstrualni ciklus je vir tvoje moči, potencialov in kreative.

Menstrualni ciklus boš imela le omejen čas življenja, v tem času pa ni pomembno samo to, da se srečuješ z dnevi menstruacije, ampak tudi, da lahko razumeš celoten menstrualni ciklus, mu slediš, ga upoštevaš in tako živiš uglašeno z lastno cikličnostjo.

Menstrualni planer ABili ti bo v 2024 pomagal (bolje) spoznati in razumeti tvoj menstrualni ciklus, obenem pa boš lahko v skladu z njim načrtovala svoje obveznosti in uresničevala svoje sanje. 

01

Razumevanje tvojega menstrualnega ciklusa in spoznavanje ženske plodnosti.

02

Planiranje vsakodnevne rutine in načrtovanje dogodkov v skladu s tvojo cikličnostjo.

03

Reševanje tvojih menstrualnih izzivov s pomočjo slovenskih strokovnjakov in produktov.

04

Načrtovanje nosečnosti oziroma izogibanje zanositvi.

menstrualni planer ABili 2024 vsebuje:

  • navodila za pravilno spremljanje menstrualnega ciklusa,
  • tvoj plan dnevne rutine v skladu s tvojo cikličnostjo,
  • razdelke za beleženje kazalnikov plodnosti po dnevih,
  • pregled nad vsemi tvojimi preteklimi menstrualnimi ciklusi,
  • predloge za izris grafa pri spremljanju bazalne temperature,
  • QR kode do koristnih informacij in slovenskih produktov,
  • splošni letni, mesečni in tedenski koledar za leto 2024,
  • prazne strani za tvoje zapiske.

Naroči svoj planer.

Lanska hitra razprodaja menstrualnih planerjev je dokazala, da gre za produkt, ki si ga ženske želijo in potrebujejo, zato smo letos ZA VAS naredili še boljšega! Ne zamudi te priložnosti in si zagotovi svojega.

27,90 EUR

Izjemna prednost menstrualnega planerja ABili je pomoč pri spoznavanju in spremljanju tvojega menstrualnega ciklusa, obenem pa te spodbuja in ponuja možnost, da svoje življenje planiraš v skladu s svojo cikličnostjo. Planer vsebuje navodila za spremljanje menstrualnega ciklusa in prostor za beleženje štirih kazalcev plodnosti; opazovanje vaginalnih izcedkov, merjenje bazalne temperature, tehnika tipanja materničnega vratu in uporaba ovulacijskih testov. 

V planerju si lahko s pomočjo navodil sestaviš okviren načrt prehrane, prehranskih dodatkov, telesne aktivnosti, dela in počitka, ki jih želiš uvesti v posamezni fazi menstrualnega ciklusa. V mesečnem koledarju, ki je namenjen beleženju  kazalnikov plodnosti, boš lahko opisovala svoje splošno počutje in zapisovala svoja opažanja menstrualnega ciklusa.  Na koncu tega koledarja najdeš tudi razpredelnico, kjer imaš možnost narediti hiter pregled nad vsemi preteklimi ciklusi, s pomočjo katerega boš spoznala svoje ponavljajoče se vzorce, kar ti bo pomagalo bolje razumeti svojo cikličnost.

Menstrualni planer ABili ima dovolj prostora tudi za vpisovanje vseh tvojih poljubnih načrtov, aktivnosti in opomnikov v letnem, mesečnem in tedenskem koledarju ter prazne strani za zapisovanje tvojih idej in misli.

V menstrualnem planerju ABili najdeš informacije, ki bodo razširile tvoje znanje o menstrualnem ciklusu in ženski plodnosti ter QR kode do spletnih strani priznanih slovenskih blagovnih znamk, kjer lahko najdeš odgovore in rešitve za svoje menstrualne izzive. Nekatere QR kode pa ti prinašajo tudi ugodnosti!

Menstrualni planer ABili je primeren za vse ženske v kateremkoli reproduktivnem obdobju; za mladostnice, nosečnice, doječe mamice in za starejše ženske pred obdobjem menopavze.

Namenjen je vsem ženskam, ki želijo boje spoznati in razumeti žensko cikličnost in svoj menstrualni ciklus.

Shopping Cart